Maatwerk marmer venstertabletten online bij COMPOSIETvakman.be.

COMPOSIETvakman.be

U vindt een gerichte collectie marmer binnen venstertabletten op COMPOSIETvakman.be en natuurlijk vertellen wij u graag wat meer over dit mooie ‘witte’ marmer…

Bianco Carrara marmer – in de volksmond ook wel wit marmer genoemd – is de meest bekende marmersoort. Vanwege haar prachtige lichtinval & vastheid is marmer zeer populair als bouwmateriaal, waaronder uiteraard voor marmer vensterbanken. Marmer is afgeleid van het Griekse woord “marmaros”, dat “glanzende steen” betekend.

Carrara marmer is genoemd naar de plaatst waar het gewonnen wordt, namelijk Carrara in Italië. Met de prachtige heldere witte basiskleur met (donker) grijze aderen, die dwars over het oppervlakte lopen, is Bianco Carrara marmer een prachtige marmersoort die in een grote diversiteit aan interieurstijlen naadloos toegepast kan worden. Van een modern en strak (minimalistisch) design tot een klassiek interieur; het past altijd. De bijzondere kleurtinten en levendige unieke accenten staan garant voor een elegante, stijlvolle en luxe uitstraling.

COMPOSIETvakman.be

Gezoet VS gepolijst.

Het verschil tussen gezoet & gepolijst bianco carrara (wit) marmer zit hem in de grootte van de korrel die gebruikt wordt in de laatste fase van het schuurproces. Tijdens het zoeten wordt, in vergelijking met polijsten, een wat grovere korrel gebruikt. Gezoet Bianca Carrara marmer heeft dan ook een wat subtielere ‘matglans’ afwerking. Gepolijst bianco carrara marmer heeft een spiegelende hoogglans.

TIP: Bent u gek op de prachtige sfeervolle uitstraling van marmer, maar op zoek naar de praktische voordelen van composiet, dan heeft COMPOSIETvakman.be een interessant alternatief: Vensterbanken van composiet met (levensechte) marmerlook! Bijkomend voordeel is dat we ook marmerlooks hebben in verschillende kleuren, waaronder – naast wit – ook zwart en grijs!