Trendy & Uniek: Kies voor Portugese vloertegels

Portugese vloertegels zijn immens populaire tegels. De tegels hebben een uitstraling die u met geen andere tegel kunt vergelijken. De tegels zijn herkenbaar aan de unieke patronen. De Portugese vloertegels zijn meestal een stuk kleiner als de tegels die wij in Nederland kennen. De Portugese vloertegels hebben meestal een formaat van 10×10 of 20×20 centimeter. Weet u al welke tegels u binnenkort gaat leggen in uw woning? Bestel de Portugese vloertegels en u bent verzekerd van een unieke look in de gewenste ruimte. Wilt u de laagste prijsgarantie? Bestel de tegels op Tegels33.nl!

Combineer de Portugese vloertegels

De Portugese vloertegels met patronen over een complete wand of vloer is naar onze mening niet erg mooi. Daarom raden we u aan om de Portugese vloertegels te combineren. Vaak zijn de Portugese vloertegels in twee types leverbaar per merk en serie. U heeft meestal de Deco versie en de ‘normale’ versie. De Deco versie is de Portugese vloertegel met patroon en de ‘normale’ versie is zonder patroon. Dit hebben de tegelfabrikanten met opzet gedaan zodat u eenvoudig de juiste kleuren en type tegels met elkaar kunt gaan combineren. Wanneer u voor dezelfde serie tegel kiest om te combineren, bent u verzekerd van de juiste afwerking.

Bestel op Tegels33.nl

Tegels33 heeft een ruim aanbod Portugese vloertegels. De tegels zijn in allerlei patronen en stijlen leverbaar. U kunt eenvoudig direct online een bestelling plaatsen via de webwinkel van Tegels33.nl, maar u kunt ook de tegels bekijken in de showroom van Tegels33.nl. De Portugese vloertegels in het assortiment van Tegels33.nl zijn eventueel ook te gebruiken als wandtegels. Online kunt u ook eenvoudig een offerte aanvragen wanneer u dit liever wilt. De offerte is uiteraard vrijblijvend en u krijgt erg snel de offerte toegestuurd.