Zelf leggen van kunstgras in je tuin

kunstgras leggen

Ben je zelf handig of vind je het gewoon leuk om te doen dan is kunstgras leggen een dankbare klus, wanneer je klaar bent heb je een prachtige tuin met een mooi gazon. Vaak is het gazon binnen één dag gelegd, dus geniet je er al snel van. Vind je bepaalde dingen lastig om te doen, of heb je het nog nooit gedaan dan kun je daar de hulp van grasengroenkunstgras.be voor inroepen, door de verschillende pakketten laat je de lastige werkzaamheden over aan de professionals die er wel jarenlange ervaring mee hebben.

kunstgras leggen

Materialen bij het leggen

Besluit je het kunstgras leggen zelf te doen, let er dan op dat je wel alle materialen hebt. Er is niets vervelender dan te moeten stoppen om naar de winkel te gaan, de medewerkers van grasengroenkunstgras.be kunnen je precies vertellen wat je allemaal nodig hebt om een perfecte grasmat te krijgen. Vergeet bijvoorbeeld kantopsluiting niet wanneer het grasveld niet opgesloten ligt aan alle zijden. Gebruik je dit niet dan is de kans groot dat de grond op termijn zal verzakken. 

Gras leggen in een aantal stappen

Bij kunstgras leggen moet je een bepaalde volgorde aanhouden met een aantal stappen, bij grasengroenkunstgras.be wordt deze volgorde ook altijd aangehouden. Simpelweg omdat dit succes heeft, of het nu een kleine tuin is of een voetbalveld wat aangelegd moet worden. De vaste methode heeft bewezen dat het altijd succes heeft, en je weet waar je aan toe bent tijdens het leggen van het gras.