Een dorpel op maat van Belgisch hardsteen!

Een dorpel van Belgisch hardsteen is bij ons altijd een ‘stukje maatwerk’. U voert de gewenste lengte in en nadat wij uw bestelling binnen krijgen wordt de dorpel op maat vervaardigd. Dit doen wij volledig in eigen beheer, zodat we ook echt in kunnen staan voor de afwerking van onze dorpels. En ook voor specifiek maatwerk is de kans groot dat onze vakmannen u, in onze eigen natuursteen zagerij, gericht van dienst kunnen zijn. U heeft bij ons de keuze uit twee afwerkingen van gezoete hardstenen dorpels voor binnen, namelijk (licht / blauw) gezoet en donkergezoet. Licht / blauw gezoet Belgisch hardsteen heeft die bekende blauwgrijze tint, terwijl donkergezoet meer naar het antraciet neigt. De meest gebruikte afmetingen kunt u direct online bestellen en omdat wij alles in eigen beheer uitvoeren kunnen wij snel leveren, ook maatwerk, voor de beste prijs. Hardsteen dorpels bij NATUURSTEENvakman.nl; Topkwaliteit materiaal, Op maat gezaagd, Snel in huis & Voordelig online bestellen!

NATUURSTEENvakman

 

Meer informatie over (Belgisch) Hardsteen:

Hardsteen is een algemene noemer voor een kalksteen met een blauwgrijze kleur. Deze natuursteen soort betreft een afzettingsgesteente en wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van fossiele insluitingen, oftewel diertjes met een kalkskelet. Deze diertjes leefden veelal op de zeebodem en bij het afsterven bleef het kalkskelet achter op de bodem. Dit is de basis van de blauwe hardsteenlaag, die soms ook witte aders kan bevatten. Soms zijn ook de versteende fauna resten zichtbaar aan het oppervlakte, wat zorgt voor een bijzondere en natuurlijke uitstraling. Belgisch hardsteen staat bekend om de mooie kleur en de natuurlijke tekeningen en accenten.

En het spreekt voor zich, maar voor de zekerheid vermelden we het toch: Belgisch hardsteen is een natuurproduct en kleine accenten, aders en fossielen / versteende fauna zullen aan het oppervlakte van uw hardsteen dorpel voorkomen. Dit zorgt voor die sfeervolle, natuurlijke en levendige uitstraling.