Is een eb en vloedbodem ideaal?

Mij werd afgelopen week gevraagd waarom ik geen gebruik maak van een eb en vloedbodem. Nu ben ik natuurlijk een nogal ouderwetse kweker, echter heeft het mij wel nieuwsgierig gemaakt. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar de werking ervan. Ik wilde met name weten wat het gaat doen met de kruiden en groenten die ik op dit moment aan het kweken ben. Tijdens mijn zoektocht op het internet naar tips kwam ik al vrij snel terecht op de website van De Hobbykweker.

Informatie gevonden over de eb en vloedbodem

Op deze website zag ik al snel een flinke hoeveelheid tips en informatie wat ik kan gebruiken om het kweken nog efficiënter te laten verlopen. Ook hier zag ik de eb en vloedbodem staan en daar ben ik mijzelf in gaan verdiepen. Met deze grond kun je er namelijk goed voor zorgen dat de planten op de juiste wijze wordt gekweekt. Geen onnodige stoffen te gebruiken, gewoonweg puur natuur en daar hou ik wel van. Nadat ik de kosten had gezien was ik verkocht en heb ik ervoor gekozen om het te gaan bestellen.