Voor een lekker warm huis ga naar HR Ketel kopen.

Voor een lekker warm huis ga naar HR Ketel kopen. Op deze site staan verschillende soorten ketels waar u eventueel een keuze uit kan maken. Zelf heb ik hier ruim een jaar geleden een ketel gekocht. Hierbij heb ik een servicecontract afgesloten zodat ik nooit voor verrassingen kom te staan als er onverhoopt iets aan de ketel mankeert. Normaal zal je denken dat je nooit problemen kan hebben met een nieuwe ketel, maar ik ben blij dat ik toch dat contract heb afgesloten. Natuurlijk gebeuren zulke dingen altijd in het weekend. Zo ook vorig weekend, voelde me zelf niet helemaal goed, lag daarom op bed. Maar had het de ene keer  koud en de andere keer enorm warm. Zodra ik het koud had wilde ik de verwarming hoger zetten, maar merkte al snel dat dit niet hielp. Bleek dat mijn verwarming kapot was. Heb daarom naar HR Ketel kopen gebeld met het verzoek om een monteur te sturen. Gelukkig had ik een contract afgesloten dus voor de onkosten hoefde ik niet bang te zijn, maar wat nog prettiger is dat ze een 24 uur service hebben, 7 dagen per week!

Goede service.

Gelukkig kon er diezelfde dag nog een monteur langs komen, en was de ketel weer snel gemaakt. Ben dan ook enorm blij met de 24 uur service, anders was het een heel koud weekend voor me geworden. Ik ben dan nog wel een paar dagen ziek geweest, maar kon wel lekker mijn verwarming weer aan zetten. Ben dan ook zeer tevreden over de service van dit bedrijf.